FAQ

Veel gestelde vragen

Rompertjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan te sluiten bij de groeiende behoeften van baby’s. Meestal zijn de maten gebaseerd op de leeftijd of het gewicht van de baby. De meest voorkomende maten zijn:

  • Prematuur: voor baby’s met een gewicht van minder dan 2,5 kg en een lengte van minder dan 45 cm.
  • Newborn: voor pasgeboren baby’s met een gewicht van ongeveer 2,5 tot 4,5 kg en een lengte van ongeveer 45 tot 55 cm.
  • 0-3 maanden: voor baby’s van 3 tot 6 kg en een lengte van ongeveer55 tot 60 cm.
  • 3-6 maanden: voor baby’s van 6 tot 8 kg en een lengte van ongeveer 60 tot 65 cm.
  • 6-9 maanden: voor baby’s van 8 tot 9,5 kg en een lengte van ongeveer 65 tot 70 cm.
  • 9-12 maanden: voor baby’s van 9,5 tot 11 kg en een lengte van ongeveer 70 tot 75 cm.


Het is belangrijk om de juiste maat rompertje te kiezen die past bij de grootte en het gewicht van de baby om ervoor te zorgen dat het comfortabel zit en goed werkt.

De levertijd voor rompertjes bedraagt 4-5 dagen vanaf het moment van bestelling. Dit betekent dat u uw bestelde rompertjes kunt verwachten binnen 4-5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.

Onze rompertjes zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de behoeften van uw kleintje. We begrijpen dat het belangrijk is om snel en betrouwbaar de juiste kleding voor uw baby te ontvangen en we doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van de regio en het land van bestemming. We bieden echter verzendopties aan die het mogelijk maken om uw bestelling te volgen en u op de hoogte te houden van de verwachte aankomsttijd.

Rompertjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ontwerpen. Bij ons kunt u kiezen uit een assortiment van verschillende soorten rompertjes om te voldoen aan de behoeften van uw baby en uw eigen stijlvoorkeuren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten rompertjes die wij aanbieden:

  • Korte mouwen rompertjes: Dit type rompertje is perfect voor warmere dagen of om te dragen onder een shirt. De korte mouwen zorgen voor extra ventilatie en houden uw baby koel en comfortabel.
  • Lange mouwen rompertjes: Deze rompertjes zijn ideaal voor koelere dagen of om te dragen onder een trui of jasje. De lange mouwen zorgen voor extra warmte en bescherming tegen de kou.
  • Gestreepte rompertjes: Deze rompertjes hebben een gestreept ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De strepen zorgen voor een leuke en speelse uitstraling en zijn perfect voor dagelijks gebruik.
  • Bio-rompertjes: Onze bio-rompertjes zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn zacht voor de huid van uw baby. Ze zijn milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd, wat goed is voor het milieu en uw baby.


Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een meer eigentijdse stijl, ons assortiment rompertjes biedt voor elk wat wils. Onze rompertjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ontwerpen en kleuren, zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken voor uw baby.

Heb je meerdere rompertjes nodig?

Vul het onderstaande contactformulier in en we zullen binnen twee werkdagen een reactie geven.
Offerte aanvragen (full width)